۲۰ تیر ۱۴۰۵، ۱۳:۱۷

شهیدی: تکریم خانواده‌های شهدا، رسالتی ملی و دینی است

شهیدی: تکریم خانواده‌های شهدا، رسالتی ملی و دینی است

سنندج- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان گفت: تکریم خانواده‌های معظم شهدا، وظیفه‌ای ملی و دینی است و باید با برنامه‌ریزی دقیق، فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ترویج کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو شهیدی ظهر شنبه در نشست برنامه‌ریزی تکریم و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران در راستای برگزاری کنگره ۵۵۳۶ شهید استان، با بیان این مطلب اظهار کرد: پاسداشت مقام شامخ شهدا و تجلیل از خانواده‌های آنان از مهم‌ترین وظایف مسئولان و دستگاه‌های اجرایی است.

وی افزود: تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، وظیفه‌ای ملی و دینی است و برگزاری این دیدارها نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های آینده دارد

هم‌افزایی دستگاه‌ها برای برگزاری باشکوه برنامه‌های کنگره شهدا

شهیدی در ادامه بر ضرورت هماهنگی و همکاری میان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای انقلابی برای اجرای برنامه‌های مرتبط با کنگره ۵۵۳۶ شهید استان تأکید کرد و افزود: همراهی و هم‌افزایی مجموعه‌های مختلف، زمینه برگزاری هرچه بهتر برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را فراهم می‌کند.

شهیدی: تکریم خانواده‌های شهدا، رسالتی ملی و دینی است

وی خاطرنشان کرد: خانواده‌های شهدا و ایثارگران سرمایه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی هستند و خدمت به آنان، ادای دین به ایثار و فداکاری‌هایی است که برای حفظ ارزش‌های نظام و کشور انجام شده است.

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛ مأموریتی ماندگار

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان تصریح کرد: دیدار با خانواده‌های شهدا تنها یک برنامه مناسبتی نیست، بلکه اقدامی فرهنگی و تربیتی برای زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا و انتقال پیام ایثار و مقاومت به نسل‌های آینده است.

این نشست با حضور مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان و نمایندگان سپاه و با مشارکت این نهاد، در محل اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان برگزار شد.

کد مطلب 6884794

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha